LIFAN 250 V

5260

LIFAN 250 V 5260
103320 мкд
UPC:5260
Brand:Lifan
Боја Црна (0)
Димензии Должина - 224 cm (0) Ширина - 73 cm (0) Висина - 115 cm (0)
Сподели

Мени