AUX 18 Инвертер ASW - H18E1A4/FCRI

15125

AUX 18 Инвертер ASW - H18E1A4/FCRI 15125
37150 мкд In stock
UPC:15125
Brand:AUX
Опсег на ладење Надворешна температур​а од -10 до +46­ °C (0)
Опсег на греење Надворешна температур​а од -15 до +24­ °C (0)
Номинална моќност Ладење:5.200W (0) Греење:5.200W (0)
Номинална потрошувачка на енергија Ладење:1.900W (0) Греење:1.950W (0)
EER Ладење SEER 6.07(A+) W/W (0)
COP Греење SCOP 3.82(A) W/W (0)
Сподели

Мени