Електрични Возила

Електрични возила (исто така познати како електрични автомобили или EVs) се забавни и практични. Тие можат да ги намалат емисиите, па дури и да заштедат пари.

JONWAY URBEE 2 325950 MKD
JONWAY EV 4500 418200 MKD