GARELLI XO 50 XO Ергономија

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
Цена: 1200 €
Секој може да биде импресиониран од агресивниот дизајн на Garelli XO 50 за разлика од било што друго. Втората точка е впечатливата изработка на скутерот. Вклопувањето на маските е беспрекорно, квалитетот на материјалите е на високо ниво. Димензиите го прават да биде компактен, исто така, за 50сс скутер доаѓа со седиште XO кое е удобно за две возрасни лица,бидејќи дизајнерите ја искористиле ергономијата на дизајнот.

Specifications

 • Model
  Scooter Garelli XO 50 – 2T

 • Engine Type
  49.30ccm, Single cylinder, 2 stroke

 • Cooling
  Air cool

 • Fuel system
  Carburettor

 • Fuel Capacity
  6L

 • Transmission
  Belt

 • Length x Width x Height
  1,960mm x 690mm x 920mm

 • Wheelbase
  1,410mm

 • Dry weight
  82 kg

 • Front brakes
  Single disc

 • Front brakes diameter
  170mm

 • Rear brakes
  Expanding brake

 • Starter
  Electric & kick

 • Front tire
  90/80-16

 • Rear tire
  110/70-14

 • Front Suspension
  Telescopic fork

 • Front wheel travel
  90mm

 • Rear Suspension
  Spring single shock

 • Rear wheel travel
  70mm