LIFAN 400 V

LIFAN 400 V

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1800 €
LIFAN 400 V 2100 €

Шифра: 5261

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

LIFAN 250 V

LIFAN 250 V

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1680 €
LIFAN 250 V 1980 €

Шифра: 5260

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

LIFAN 250 B

LIFAN 250 B

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1680 €
LIFAN 250 B 1980 €

Шифра: 6089

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

LIFAN 250 - 4

LIFAN 250 - 4

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1200 €
LIFAN 250 - 4 1560 €

Шифра: 2487

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

TRUVA 250

TRUVA 250

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 1200 €
TRUVA 250 1560 €

Шифра: 2487

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

VIGOR 200

VIGOR 200

ЕКСТРА ЦЕНА
VIGOR 200 1320 €

Шифра: 13571

АРТИКАЛОТ ГО ИМА НА ЗАЛИХА

LIFAN 125 - 14F

LIFAN 125 - 14F

ЦЕНА СО ПОПУСТ: 999 €
LIFAN 125 - 14F 1320 €

Шифра: 12481

АРТИКАЛОТ ГО НЕМА НА ЗАЛИХА