TRINX TRILOGY 2.0

18207
8.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18207
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 10"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник32T
БандажиTRINX
Гуми16" х 2.125"
Зачувајте го овој производ за подоцна