OBOR MIKE BEAR 27.5X2.35

20624
1.320 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 27.5×2.35
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна