OBOR JUMPING HARE 29X2.25

20626
1.350 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 29×2.25
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна