HAMACHI FORCE 150cc

18699
95.325 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
ГУМА
TIRE STD (FR/RR) 
HAMACHI FORCE 
150cc
Мерење на моторот
БОРЕ*МОЗЕН (мм) 4 такт
ПОМЕСТ (cc)
4 такт
ЦИЛИНДЕР
 57,4мм
СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ
 Се лади со воздух
СООДНОС НА КОМПРЕСИЈА 
 9,5:1
МАКС. КОНСКИ 
(kw/rpm) 6,8
МАКС. ВРТЕЖ 
(Nm/rpm) 9,3
СИСТЕМ ЗА СТАРТУВАЊЕ 
Електрична и нога
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОР ЗА ГОРИВО
(L) 7,5
СИСТЕМ ЗА ПАЛЕЊЕ
CDI
ГУМА
TIRE STD (FR/RR) 
130/60-13
Зачувајте го овој производ за подоцна