HAMACHI ET-A11 S- Comfort 7.8 Ah

18470
19.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: tt
Brand: Hamachi

Пристигна новиот и подобрен модел на веќе популарниот HAMACHI ET-A11!!! Новиот "S-Comfort" модел располага со многу нови карактеристики кои се внимателно бирани со цел за врвен квалитет.

  • KERS System-->Иновативен систем за полнење на батеријата во движење(Hybrid автомобилите и F1 го содржат овој систем)
  • Нова батерија--> Литиумска батерија со 30 ќелии.
  • Двоен систем на кочење--> Задна механичка кочница на диск + преден редуктор на електромоторот (Се активираат истовремено со пристигање на рачката за кочење)
  • Подобрен дисплеј--> Новиот информативен дисплеј ги прикажува најважните информации како што се брзина на движење, состојба на батерија, Sport mode, светла...
  • Нови подобрени светла--> Ново LED светло кое има двојно осветлување (Странично + предно) + Задно светло (Штоп) кое трепка на кочење и се активира со уклучување на светлата.
  • SPORT MODE--> Го искористува целиот потенцијал на новата и подобрена батерија и контролер!
  • MiniRobot app--> Новата апликација е оптимизирана за лесно поврзување и контрола на тротинетот и нуди опции за темпомат (Cruise control), дијагностика и многу други подесувања.
  • Задна суспензија--> Овој модел содржи заден амортизер кој гарантира удобно возење.
  • Нов систем за заклучување--> Нов, поедноставен и посигурен систем за заклучување на кормило.

МОДЕЛОТ СОДРЖИ ЗАДНА СУСПЕНЗИЈА (АМОРТИЗЕР)


Модел - HAMACHI ET-A11
Мотор:
Номинална моќност - 350W
Максимална моќност - 700W
Предна/Задна кочница
Електронска/Диск
Батерија - Литиумска 36V . 7.8 Ah (30 батерии x 2600 ма)
Конструкција - Алуминиум
Големина на тркала - 8.5"
Максимална брзина 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-30 km
Максимален нагиб на искачување - 15°
Носивост - до 100 kg
Тежина - 12.5 kg
Димензии - Должина - 1080 мм
Височина - 1140 мм
Широчина - 430 мм
Пат на сопирање - 4 м

Упатство за употреба

Сопственикот на тротинетот е должен да врши редовно оддржување на истиот и тоа:
1.Редовно чистење на тротинетот (Напомена да не се дирекно чисти со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката на тротинетот
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш
да се оддржува ниво над 10 % )


Сервис

Овластен сервис за тротинети е ХЕМИ МОТОРС СКОПЈЕ

Зачувајте го овој производ за подоцна