JONWAY ATV 50 - 4

JONWAY ATV 50 - 4

JONWAY ATV 50 - 4

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
1100 €

Шифра: 14189

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

JONWAY ATV 125 - 7

JONWAY ATV 125 - 7

JONWAY ATV 125 - 7

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
1000 €

Шифра: 14190

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

JONWAY ATV 150 - 6

JONWAY ATV 150 - 6

JONWAY ATV 150 - 6

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
1680 €

Шифра: 15337

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

JONWAY ATV 250 - 6

JONWAY ATV 250 - 6

JONWAY ATV 250 - 6

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
1980 €

Шифра: 14742

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

JONWAY ATV 250 - 8

JONWAY ATV 250 - 8

JONWAY ATV 250 - 8

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
2300 €

Шифра: 14741

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

LIFAN ATV 250 - 5ST

LIFAN ATV 250 - 5ST

LIFAN ATV 250 - 5ST

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА
2280 €

Шифра: 6102

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

LIFAN ATV 400 ST

LIFAN ATV 400 ST

LIFAN ATV 400 ST

ЦЕНА СО ПОПУСТ 3000 €
3200 €

Шифра: 6103

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ATV SK 250

ATV SK 250

ATV SK 250

ЕКСТРА ЦЕНА
1980 €

Шифра: 10102

Артикалот го има на залиха.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 • contact@hamachi.mk 

  ХАМАЧИ ДООЕЛ
  Бул. Гоце Делчев ББ 2000 Штип

  Р.Македонија

 • Телефони:
  Моторцикли и велосипеди:
  +389 78 232 811
  +389 32 609 901
  Резервни делови:
  +389 78 404 676
  +389 32 397 536
  Viber: +389 77 868 969

Мени