cforce800orange

CF MOTO 800 – 2

CF MOTO 800 – 2 од секој аспект не дозволува непријатни изненадувања и овозможува максимално користење на предностите на четирициклот наменет за сите љубители на големите дози адреналин. Главна предиспозиција на овој модел е неговиот беспрекорен изглед , опремата со која располага, како и суровата моќ од 63 коњски сили на неговиот агргат кој ќеве однесе на било кое место без многу напор.

 

SPECIFICATION

Model:CFMOTO ATV CFORCE 800-2
Engine:800cc – 4Stroke
Bore and stroke:91mm x 61.5mm (3.6inx2.4in)
Compression Ratio:10.3:1
Fuel System:Electronic fuel injection
Length x Width x Height:2,310mm x 1,180mm x 1,340mm
Max. Torque:72N.m/6000 rpm
Fuel Capacity:18.5L
Ignition:ECU
Transmission:CVSeat
Height:880mm
Wheelbase:1,480mm
Front tire pressure:AT 26×9-14 48J 45kpa
Rear tire pressure:26×9-14 55J 45kpa
Ground Clearance:270mm
Curb weight:392kg
Cooling:Liquid
Brakes:Hydraulic
Shock Absorber:Spring Preloaded, Oil Dampin
Suspension:Dual A-arm