6255

CF MOTO 625 – B

CF MOTO 625 – B од секој аспект не дозволува непријатни изненадувања и овозможува максимално користење на предностите на четирициклот наменет за сите љубители на големите дози адреналин. Производителот  потенцира дека она на што е многу работено е и управливоста која е многу важна во овој сегмент, како и на ергономијата која е подигната на повисоко ниво.

 

SPECIFICATION

Model:ATV CFMOTO 625B
Power:39 hp
Engine:594cc – 4Stroke
Bore and stroke:96mm x 82mm
Compression Ratio:10:1
Maximum Torque:40N.m/5500rpm
Max. Power:25kw/6300rpm
Fuel Supply:Electronic Fuel Injection
Ignition:ECU
Transmission:CVT
Drive:Selectable 2WD/4WD
Length x Width x Height:Single Seat: 2100 x 1180 x 1230mm / 2 up: 2300 x 1180 x 1230mm
Wheelbase:Single Seat: l290mm / 2 up: 1490mm
Seat Height:900mm
Mini Ground Clearance:275mm
Mini Turning Diameter:Single Seat: closest 6m, farthest 8m / 2up: closest 6.5m, farthest 9.5m
Fuel Capacity:19L
Curb Weight:Single Seat: 349kg / 2up: 362kg
Payload Capacity:150kg
Brakes:Hydraulic
Tyres Front:185/88-12 40J 40
Tyres Rear:270/60-12 47J 40
Suspension:Dual A-arm
Shock Absorber:Spring Preloaded, Oil Damping
Front Rim:Spoke Plate 12×6.0AT/Light Alloy 12×6.0AT
Rear Rim:Spoke Plate 12×7.5AT/Light Alloy 12×7.5AT
Артикалот го нема на залиха