CF MOTO C-Force 800 ATR-2

13313

CF MOTO C-Force 800 ATR-2 13313
CF MOTO 800 – 2 од секој аспект не дозволува непријатни изненадувања и овозможува максимално користење на предностите на четирициклот наменет за сите љубители на големите дози адреналин. Главна предиспозиција на овој модел е неговиот беспрекорен изглед , опремата со која располага, како и суровата моќ од 63 коњски сили на неговиот агргат кој ќеве однесе на било кое место без многу напор.
584250 мкд
UPC:13313
Brand:CF Moto
Тежина 392 kg (0)
Боја Оранж (0)
Димензии Должина - 231 cm (0) Ширина - 118 cm (0) Висина - 134 cm (0)
CF MOTO C-Force 800 ATR-2 CF MOTO C-Force 800 ATR-2 CF MOTO C-Force 800 ATR-2 CF MOTO C-Force 800 ATR-2 CF MOTO C-Force 800 ATR-2