Viper Super Classic 1

15287

Viper Super Classic 1 15287
60158860
5490 мкд In stock
UPC:Mernuo
Боја:Црна
Големина:18"
:5090
:1
Боја на велосипед Црна/Црвена (0) Црна/Зелена (0) Црна/Сина (0)
Големина на рам М-18“ (0)
Големина на тркало 26“ (0)
Рамка Челична рамка (0)
Shifter Brakes