Viper Rebel FS Hydraulic

16152

Viper Rebel FS Hydraulic 16152
60172075
20300 мкд In stock
UPC:Viper
Боја:Црна
Големина:М
Боја на велосипед Црна/Зелена (0) Црна/Црвена (0)
Големина на рам L-19“ (0)
Големина на тркало 26“ (0)
Рамка Алуминиумска рамка (0)
Shifter Front brake Rear shock absorber Rear brake