Viper Hamachi 12

16172

Viper Hamachi 12 16172


Име: Viper Hamachi 12
Величина: 12"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)
2690 мкд
Brand:Viper
Големина:12"
Боја на велосипед Розова (0) Сина (0)
Големина на тркало 12" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Viper Hamachi 12 Viper Hamachi 12