VIPER


Со тесна соработка со нашите добавувачи нашите различни модели со алуминиумски и карбонски рамки се дизајнирани да гарантираат сигурност и перформанси на сите видови терен. Најдовме најдобар компромис меѓу перформансите, тежината, удобноста и задоволството.Viper XCS 29 20300 MKD
Viper 29 XC 13900 MKD
Viper 27.5 XC 12990 MKD
Viper 27.5 XM 10900 MKD
Viper Talon 9900 MKD