VIPER 20" SUS

15285

VIPER 20" SUS 15285
Детски велосипед наменет за деца од 6 до 14 години.
6500 мкд In stock
UPC:15285
Brand:Viper
Боја на велосипед Црвена/Бела (0) Сина/Бела (0)
Големина на рам XXS-11“ (0)
Големина на тркало 20" (0)
Рамка Челична рамка (0)
VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS VIPER 20" SUS