VERACRUZ 125cc

19914
86.100 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел:VERACRUZ125
Моќност:8,16hp
Тип на мотор:125cc - 4 Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Пренос:Автоматски
Должина / Ширина / Висина:1.900mm x 705mm x 1.135mm
Пренос / Задни Гуми:110/70-12 / 110/70-12
Пренос / Задни Кочници:Диск / Гуртни
Зачувајте го овој производ за подоцна