TRINX TRILOGY 1.0

18208
8.750 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18208
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник32T
БандажиTRINX
Гуми14" х 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна