TRINX SWEET GIRL 2.0

18209

TRINX SWEET GIRL 2.0 18209

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник32T
БандажиTRINX
Гуми16" х 2.40"
4400 мкд In stock
UPC:18209
Brand:TRINX
Рамка Челична рамка (0)
Големина на тркало 16" (0)
Големина на рам XXXS-9" (0)
Боја на велосипед Розева (0)