TRINX SWEET GIRL 1.0

18210

TRINX SWEET GIRL 1.0 18210

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник28T
БандажиTRINX
Гуми14" х 2.40"
4300 мкд In stock
UPC:18210
Brand:TRINX
Рамка Челична рамка (0)
Големина на тркало 14" (0)
Големина на рам XXXS-8" (0)
Боја на велосипед Розева (0)