TRINX SMILE TX-16

18202
8.290 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18202
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник32T
БандажиTRINX
Гуми16" х 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна