TRINX SMILE TX-12

18200

TRINX SMILE TX-12 18200

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 3 до 7 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 12" х 8"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 18T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Преден запчаник28T
БандажиTRINX
Гуми12" x 2.40"
3790 мкд In stock
UPC:18200
Brand:TRINX
Рамка Челична рамка (0)
Големина на тркало 12" (0)
Големина на рам XXXS-8" (0)
Боја на велосипед Розева (0)