TRINX SMART 1.0

18211
12.400 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18211
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 6 до 12 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам 20" х 11"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 16T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочници со сајла
Преден запчаник40T
БандажиTRINX алуминиумски бандажи
Гуми20" х 1.95"
Зачувајте го овој производ за подоцна