TRINX RED ELF 2.0

18205
8.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18205
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 4 до 8 години.

РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 18T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - V кочница со сајла
Заден запчаник28T
БандажиTRINX алуминиумски бандажи
Гуми16" х 2.40"
Зачувајте го овој производ за подоцна