TRINX Princess 1.0

19187
7.690 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18206
Brand: TRINX


Рам TRINX Hi-Ten Челичен детски рам 14" х 190mm
Виљушка Hi-Ten челична виљушка 14"
Касета TRINX со една брзина, 16T
Ланец M410 1S
Кочници Предна и задна - V кочница со сајла
Заден запчаник 16T
Бандажи TRINX
Гуми 14" x 2.125"
Зачувајте го овој производ за подоцна