TRINX KIWI 1.0

KIWI 1.0

TRINX KIWI 1.0 KIWI 1.0
Помошни тркалаНема
Големина на тркало12 инчи
Материјал на рамАлуминиум
Материјал на виљушкаЧелик
Тежина3.9 кг0 мкд
UPC:KIWI 1.0
Brand:TRINX
Рамка Алуминиумска рамка (0)
Големина на тркало 12" (0)
Боја на велосипед Црвена (0) Зелена (0)
TRINX KIWI 1.0