TRINX CUTE 1.0

SKU 18212
12.600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
РамTRINX Hi-Ten челична рамка 406MM, Lady
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаЧелична 16Т
ЛанецКМС
СедиштеTRINX Comfort
Гуми24" х 1-3/8
Зачувајте го овој производ за подоцна