TRINX BLUE ELF 3.0

18204
8.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 18204
Brand: TRINX

Велосипедот е наменет за деца на возраст од 5 до 10 години.

Со велосипедот не се вклучени помошни тркала.

Рамка18" x 9" Висококвалитетна челична рамка
ВиљушкаTrinx - челична виљушка
КормилоTrinx - челично кормило
КочнициПредна Це кочница / Гуртна
РамTRINX челичен рам
Гуми18" x 2.125"
Зачувајте го овој производ за подоцна