TRINX BLUE ELF 2.0

TRINX BLUE ELF 2.0

TRINX BLUE ELF 2.0 TRINX BLUE ELF 2.0
РамTRINX Hi-Ten Челичен детски рам16" х 9"
ВиљушкаHi-Ten челична виљушка
КасетаTRINX со една брзина, 18T
ЛанецKMC за со една брзина
КочнициПредна и задна - Гумички со сајла
Заден запчаник28T
БандажиTRINX алуминиумски бандажи
Гуми16" х 2.40"
0 мкд
UPC:TRINX BLUE ELF 2.0
Brand:TRINX
Рамка Челична рамка (0)
Големина на тркало 16" (0)
Големина на рам XXXS-9" (0)
Боја на велосипед Црвена (0) Бела (0) Оранж (0)