Sprej Racing Chaing 750ml

5242
540 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Chain grease spray - High-end PTFE - базирани масти за синџири предмет на екстремни услови, како што се кал, прав, и висока брзина на ротација.

Предности:

  • High-пенетрација на лубрикант спреј го подобрува коефициентот на триење
  • Депозити-не растворливи во вода, маст за засилена заштита.

RACING Линеарно е двојно дејството (подмачкување и заштита) и е погоден за сите синџири, со или без О-прстени.

Зачувајте го овој производ за подоцна