Sprej Racing Chain 250ml

11226
220 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Chain grease spray - High-end PTFE - базирани масти за синџири предмет на екстремни услови, како што се кал, прав, и висока брзина на ротација.

Предности:

  • High-пенетрација на лубрикант спреј го подобрува коефициентот на триење
  • Депозити-не растворливи во вода, маст за засилена заштита.

RACING Линеарно е двојно дејството (подмачкување и заштита) и е погоден за сите синџири, со или без О-прстени, во конкуренцијата на велосипеди во сите дисциплини.

Зачувајте го овој производ за подоцна