Sprej Chain Clean 750ml

4804
600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Чистач на Ланци - Chain Clean ги уништува сите нечистотии на ланците.

Предности:

  • Ја обновува флексибилноста на ланците без да ги оштети О-прстените
Зачувајте го овој производ за подоцна