Sprej Carbu Cleaner 750ml

4808
480 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Спреј за чистење на Карбураторот - CARBU CLEANER ги елиминира загадувањата создадени од прашина, гориво и масла.Ги чисти системот за довод, млазниците, вентилите и.т.н...

Предности:

  • Овој чистач е посебно погоден за местата кои не се достапни за допир и кон кои тешко се пристапува

CARBU CLEANER е неопходен продукт.

Зачувајте го овој производ за подоцна