Sprej Air Filter Oil 750ml

4805
480 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Масло спреј за заштита на воздушниот филтер на Мотокрос,Ендуро и Трајал моторите.
Предности:
  • Пакувањето овозможува филтер заштита без да се извалкаат рацете.
  • Плавата боја означува дека дури и поклопот е достигнат
  • Нови широки-џет дифузери за полесно нанесување
SPRAY AIR FILTER е високо-филтрациски продукт кој овозможува моторот да дише,не влијае на карбураторот и го продолжува животниот век на моторот
Зачувајте го овој производ за подоцна