STR 250

SKU Popust 2
97.785 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Моторот е нов , со гарантна книшка од 1 година, има одредени каросериски оштетувања кои се гледаат на сликите (му фалат пластики од двете страни).

Model:STR – 250

Power:19.84hp

Engine type:250cc – 4 Stroke

Cooling:Air cool

Starter:Electric

Transmission:Chain

Weight:110 kg

Lenght x Width x Height:2,200mm / 830mm / 1,130mm

Lubrication Oil:IPONE -Full Power Katana

Front / Rear Tires:110/70-17 / 130/70-17

Front / Rear Brakes:Disk / Disk

Зачувајте го овој производ за подоцна