Puncture Prevention Kit - za gumi

4807
3.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Puncture prevention овој гел е составен од синтетички влакна во суспензија. Тоа се инјектира во гумата за трајна заштита.


Предности:
  • Лесен за употреба. Едноставно се вади гумата и инектира преку вентилот.
Зачувајте го овој производ за подоцна