Piaggio primavera 50

18801
190.035 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Потрошувачката на гориво 2.8л / 100 km
  • Моќност 2.4 kW (3.2 HP) на 7,500 вртежи
  • Еколошки перформанси 65 g/km
  • Капацитет на резервоарот за гориво 8 литри
  • Ширина 735 mm
  • Должина1870 mm
  • Меѓуоскино растојание 1330 mm
  • Висина на седиштето 790 mm
Зачувајте го овој производ за подоцна