ODES 650 CC

20116
445.875 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Споредба со конкурентен модели

ODES 650 PATHCROSS V-TWINСпецификацијаCFORCE 625
CvTechПреносCvTech
да4x4 + Блокажа на диференцијалда
ефиНапојување со гориво
ефи
22,5 ЛРезервоар18 Л
14Големина на гуми12
даВинчда
даEPSда
39Moќност (kw)30
53Moќност (hp)40
650cc RealКубикажа580cc
V-Twin Engine V2CILТип на мотoрSingle Cylinder
7490еЦена8.000е
Зачувајте го овој производ за подоцна