ODES 200CC

20010
140.835 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:ODES 200CC
Мотор:198cc Single Cylinder, 4-stroke, air-cooling,vertical
Моќност:9.1 kW
Ладење:Воздушно
Палење:CDI
Стартер:Електричен
Резервоар8 Л
Должина x Ширина x Висина:1700 x 1040 x 1100mm
Мегуоскино растојание:1150 mm
Пренос:Ланец
Батерија12V/9 Ah
Предна гума:23x7.0-10
Задна гума:22x10-10
Предни кочници:Диск
Задни кочници:Диск
Предни амортизери:Double a-arm
Задни амортизери:Single a-arm
Зачувајте го овој производ за подоцна