OBOR JUMPING HARE 27.5X2.35

20623
1.270 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 27.5×2.35
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна