OBOR JUMPING HARE 26X2.10

20619
1.180 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 26×2.10
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна