OBOR BILLY GOAT 29X2.10

20625
1.400 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 29×2.10
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна