OBOR BILLY GOAT 27.5X2.10

20622
1.230 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 27.5×2.10
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна