OBOR BILLY GOAT 26X2.10

20644
1.350 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Спецификација:

Димензија: 26×2.10
БојаBLK SKIN WALL
Технологијаnylon belt protection
Зачувајте го овој производ за подоцна