Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema

Pajero belo

Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Pajero belo

Цена по договор

Се продава Mitsubishi Pajero во одлична сотојба,редовно сервисиран,Работна зафатнина 3.200 cm3 и силина на мотор 147 kw 4X4 со автоматски менувач,ABS+ESP,Автоматски клима уред,Навигација,Кожа,греач и меморија на седишта,Камера за паркирање

0 мкд In stock
Цена По договор (0)
Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 full oprema