Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema

078232811

Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema 078232811

Цена по договор.

Се продава Mitsubishi Pajero во одлична сотојба,редовно сервисиран,Работна зафатнина 3.200 cm3 и силина на мотор 147 kw
4X4 со автоматски менувач,ABS+ESP,Автоматски клима уред,Навигација,Кожа,греач и меморија на седишта,Камера за паркирање
.

0 мкд In stock
Цена По договор (0)
Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema Mitsubishi Pajero 3.2 Full oprema