Maxxis Welterweight 700x18/25

SKU 14393 / IB81556100
330 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 700x18/25
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Presta Valve 60 mm

Зачувајте го овој производ за подоцна